producten

onze standaard oplossingen

Hieronder ziet u een overzicht van onze standaard verkrijgbare oplossingen.

Op dit moment hebben we nog geen online betalingsmogelijkheid, maar hier wordt aan gewerkt.
Tot deze tijd kunt u de producten bestellen door een email te sturen naar info@builditsolutions.net of te bellen met 010- 340 9959.

Crystalreport viewer

Met de crystal reports viewer kunt u uw crystal reports repportage beschikbaar stellen aan al uw personeel, met een enkel rapport voor al uw verschillende databases - waarbij u kunt instellen wie toegang heeft tot welke rapportage.

Rapporten kunnen met behulp van de Windows task scheduler automatisch afgedrukt, gemaild of opgeslagen worden.

 

Product pagina binnenkort beschikbaar

rdp application publisher

De RDP AppPublisher stelt u in staat om applicaties load-balanced vanaf meerdere terminal servers beschikbaar te stellen op de locale pc van de gebruikers, met een rechtenstructuur waarin u aangeeft welke gebruikers welke applicatie mogen gebruiken, en of de applicatie alleen intern of ook extern benaderbaar is.

 

Ga naar de productpagina

dba pro

DBA Pro is een database versnellings programma voor Microsoft SQL Server, waarmee u de performance van uw database programmatuur (bv Exact Globe) met een factor 2 of meer laat toenemen.
Deze versnelling wordt bereikt door het verbeteren van het lockingsmechanisme  en geheugenbeheer van SQL Server, alsmede het optimaliseren van de statistics en indexing op basis van het werkelijke gebuik van de database.

Product pagina binnenkort beschikbaar

Voor informatie over de volledige EDI oplossing voor Exact Globe van onze dochteronderneming The Tool Factory BV, zie de Tool Factory website.